Boeken

Blij en ook trots dat mijn korte verhaal in boekvorm per 17 juli 2019 is verschenen.

SCHAPENBOET OP HET STRAND

Op Texel komt, tijdens een winterse strandwandeling, mijn familiegeschiedenis naar boven. Het zijn herinneringen, zoet, maar ook beladen, aan mijn vader en zijn familie. Ook mijn familie.
De Hoornse Slag is niet die van mijn jeugd, toen ons gezin daar iedere zomer vakantie vierde. De zee heeft het strand van toen veranderd. Onzichtbaar gemaakt. Maar de beelden uit mijn jeugd worden er alleen maar scherper en scherper. Een mooie kindertijd, waarin echter een geheim school, dat op een dag pijnlijk openbaar werd.
Schapenboet op het strand is een document van de liefde voor mijn vader. Maar ook een waarschuwing voor bedenkelijke hedendaagse politieke ontwikkelingen.

ISBN: 978 94 6365 157 8

Je kunt het boek aanschaffen/bestellen via je favoriete boekhandel.

Het is op voorraad bij boekhandel Nauta in Den Burg op Texel
en bij boekhandel Van der Velde in Assen

Ook via de uitgeverij is het verkrijgbaar:
Uitgeverij Elikser Leeuwarden
Ossekop 4, 8911 LE Leeuwarden, Nederland
Telefoon: +31 58 289 4857

In Mirtos in Villa Mertiza

En via Bol.com

IN SEPTEMBER 2019 KWAM MIJN KINDERBOEK UIT
Het boek heet:

BALOU, HET GELUKKIGSTE HONDJE VAN KRETA

De inspiratiebron en verteller is Balou, de hond van Siemon en mij. Gevonden op de boulevard van Mirtos in een voor hem angstig moment. Siemon redde hem en daarna is Balou nooit meer weggegaan. Wist hij veel, dat hij veel van de wereld zou zien? In 30 verhaaltjes krijg je het antwoord en nog veel meer. Van Balou zelf natuurlijk.
Illustraties zijn van Tietia Feikens, een goede decennialange vriendin.
Uitgeverij : Elikser in Leeuwarden.

In 2011 is mijn eerste boek verschenen:

En het werd…Griekenland

Een verzameling columns, die ik heb geschreven tussen 2005 en 2010. Uitgegeven bij de inmiddels ter ziele gegane uitgeverij: De Free Musketiers. Er zijn in totaal rond de achthonderd van verkocht. De opvolger van de uitgeverij Lecterium is inmiddels ook failliet. Voor liefhebbers heb ik in Mirtos nog enkele exemplaren.